شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1401/12/22 - 10:50
  • تعداد بازدید : 558
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز عید نوروز

توصیه های بهداشتی

با نزدیک شدن به ایام نوروز و خرید ماهی قرمز رعایت موارد بهداشتی ذیل توصیه می گردد :

  • ماهی قرمز شب عید را از مراکز معتبر تحت نظارت شبکه های دامپزشکی تهیه نمایید .
  • مقدار آب مورد نیاز هر ماهی یک لیتر بوده که باید حداقل هر هفته دو بار آب تنگ عوض شود .
  • تنگ ماهی در مقابل نور مستقیم آفتاب و دمای بالای 25 درجه قرار نگیرد .
  • شستشوی دوره ای ظروف نگهداری با نمک 3 درصد توصیه می شود .
  • از سنگهای تزئینی تیز که سبب ایجاد خراش و آسیب به بدن ماهی می گردد استفاده نگردد .
  • استفاده از دستکش برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی
  • شستشوی کامل دستها با آب و صابون بعد از هربار دست زدن به آب تنگ یا ماهی قرمز
  • جلوگیری از دست زدن (بویژه کودکان) به ماهیان و آموزش بهداشت فردی به آنها و عدم دستمالی چشم ، صورت و دهان بعد از کار با ظرف ماهی
  • جداسازی ماهیان بیمار از سالم 
  • از رها سازی ماهیان در منابع آبی جلوگیری گردد و پس از پایان تعطیلات ماهی قرمز در استخرهای محصور شده در پارک ها  رها گردد.
  • گروه خبری : هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 298452
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور