تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی آستانه اشرفیه بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان
در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی از مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان، 482 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف، از یک مرکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان آستانه اشرفیه ضبط شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان، دکتر سید علی قائمی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آستانه اشرفیه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در این فعالیت که با هدف ارتقای بهداشت و امنیت غذایی شهروندان صورت می پذیرد از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان شامل مراکز تولید ، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید ، قرمز و ماهی ، آشپزخانهها ، هتلها و مهمانسراها ، رستورانهای بینراهی و درون شهری و سردخانههای مواد پروتئینی به طور مستمر بازدید به عمل می آید.
وی افزود: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی حفظ سلامت مردم و ارتقای سطح بهداشت عمومی با نظارت مستمر بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در طول زنجیره تولید و توزیع است که در همین راستا طی بازدید های سرزده و مشترک با ادارات ذیربط از یک واحد عرضه فرآورده خام دامی مقدار 482 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف ضبط و پس از انجام نمونه برداری در محل جهت انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
قائمی در ادامه خاطر نشان کرد: لازم است همشهریان هنگام تهیه هرگونه فرآروده خام دامی به شرایط نگهداری آن در محل عرضه و همچنین توجه به تاریخ تولید و انقضاء محصول دقت ویژه داشته باشند.
گوشت قرمز باید دارای رنگ و قوام عادی بوده و فاقد هرگونه تغییر رنگ یا بوی غیرعادی باشد و همچنین گوشت مرغ باید دارای بستهبندی مناسب و دارای تاریخ مصرف و انقضاء محصول باشد. قائمی از مردم شریف شهرستان آستانه اشرفیه خواست تا برای خرید محصولات مورد نیاز خود به مراکز عرضه مجاز و تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف با شماره 1512 یا 42140111 شبکه دامپزشکی شهرستان آستانه تماس گرفته و در صورت نیاز پیام خود را بصورت شبانه روزی به شماره همراه 09113432176 و 09112468244 بازرسین این شبکه ارسال کنند.
نظر دهید