• 1402/01/23 - 17:04
  • تعداد بازدید : 292
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان گیلان:

وضعیت بهداشتی مزارع طیور در استان گیلان بصورت مستمر پایش می شود

در سال 1401 با اخذ بالغ بر 12900 نمونه خون و سواب تنفسی و محیطی، وضعیت بهداشتی و سلامتی گله های مولد مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر هادی بابایی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اعلام این خبر گفت: طی یکسال گذشته  پایش بیماریها و بررسی وضعیت بهداشتی مزارع مرغ اجداد و مادر در استان گیلان کما فی السابق انجام گرفت.

بابایی با اشاره به تولید درصد قابل توجهی از جوجه یکروزه مادر گوشتی و گوشتی مورد نیاز کشور در این استان افزود: در سال 1401 با اخذ بالغ بر 12900 نمونه خون و سواب تنفسی و محیطی، وضعیت بهداشتی و سلامتی گله های مولد مورد بررسی قرار گرفت و صدور مجوز های حمل جوجه، مرغ کشتاری و مکاتبات مربوط به تأیید سلامت گله های مولد به استناد آزمایشات انجام شده و بازدیدهای صورت گرفته انجام شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 299962
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گیلان

admin ادمین پورتال گیلان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه