معدوم سازی 1500 کیلوگرم مرغ گرم تاریخ گذشته در شهرستان رودبار
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان رودبار طی بازدید های به عمل آمده از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، در هفته جاری مقدار 1500 کیلوگرم مرغ گرم تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.
براساس دستورالعمل بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور حداکثر مدت نگهداری مرغ گرم 72 ساعت در دمای یخچال 8-2 درجه سانتیگراد است.
براساس دستورالعمل بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور حداکثر مدت نگهداری مرغ گرم 72 ساعت در دمای یخچال 8-2 درجه سانتیگراد است.
نظر دهید