دوشنبه 01 دی 1404

flag
  • 1397/01/09 - 12:00
  • تعداد بازدید : 135
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرح ویژه نظارت بهداشتی نوروزی در گیلان ادامه دارد

مدیرکل دامپزشکی استان گیلان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی که با ساماندهی 24 اکیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی و از 15 اسفند سال گذشته آغاز شده تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.

سهراب عاقبتی اظهار داشت: همه ساله همزمان با ایام نوروز با توجه به افزایش تقاضا برای تأمین فرآورده ‌های خام دامی و نیز ورود میهمانان و مسافران نوروزی طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده ‌های خام دامی در استان انجام می شود.

عاقبتی ضمن اشاره به آماده باش اداره کل دامپزشکی استان و بازرسی بهداشتی از کلیه مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های دامی افزود: از شروع طرح تا کنون تعداد 3118 مورد بازدید از این مراکز صورت گرفته و میزان 5 هزار کیلوگرم فراورده خام دامی ضبط شده است. وی همچمین از پلمپ 12 واحد متخلف و ارسال 42 فقره پرنده تخلف به مراجع قضایی ذیصلاح در این مدت خبر داد.

عاقبتی هدف از تشدید نظارت های بهداشتی را ارتقاء سطح بهداشت و ایجاد امنیت غذایی عنوان کرد و افزود: سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی دامپزشکی 1512 در شهرستان ها آماده رسیدگی به گزارش های تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی است.

وی با بیان اینکه در این ایام میزان تقاضا برای تأمین فرآورده های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می یابد از عموم مردم خواست فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته‌بندی و از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه کرده و به لیبلی که روی لاشه‌های دامی استحصالی از کشتارگاهها الصاق می‌شود دقت لازم و کافی داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی گیلان با تأکید بر اینکه گزارش‌های مردمی از موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل پرونده‌های قضایی به مراجع مرتبط ارجاع میگردند به مردم اطمینان داد گوشت قرمز و آلایش خوراکی موجود در بازار که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام کنند.

 عاقبتی گفت: کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، کارگاههای فرآوری و بسته‌بندی، خودروهای ویژه حمل این فرآورده‌ها، فروشگاهها و مراکز عرضه اعم از قصابی‌ها، مرغ فروشیها و ماهی فروشی‌ها، رستورانها، آشپزخانه‌ها از جمله مراکزی هستند که در این ایام تحت کنترل و نظارت بهداشتی خواهند بود.











 





  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 65867
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور