دامپزشکی آستارا بر ذبح دام قربانی در تاسوعا و عاشورا نظارت می کند
آستارا - ایرنا - رئیس شبکه دامپزشکی آستارا از نظارت 2 تیم دامپزشکی بر ذبح دام قربانی در تاسوعا و عاشورا در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، بهرام پورضرب روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: به علت اهدای دام از سوی اغلب مردم به مساجد برای تهیه عذای نذری در ماه محرم، ماموران شبکه دامپزشکی بر ذبح دام در مساجد، هیات ها و تکایای مذهبی نظارت می کنند.
وی با اشاره به این که در برخی روستاهای آستارا بیماری تب برفکی مشاهده شده است افزود: ذبح دام با رعایت نکات و اصول بهداشتی و شرعی ضروری است و برای جلوگیری از انتقال بیماری، هنگام ذبح باید از دستکش مناسب استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد تیم ثابت دامپزشکی در اداره مستقر است و از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهده علائم بیماری های انگلی در کبد، ریه و دستگاه های گوارشی با تلفن 01344837695 تماس بگیرند و از راهنمایی های شبکه دامپزشکی بهره مند شوند.
پورضرب تب مالت و کنگو را از شایع ترین بیماری های مشترک انسان و دام دانست و گفت: از مصرف بلافاصله گوشت دام ذبح شده پرهیز و حداقل 24 ساعت قبل از پخت، در یخچال و دمای بین صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری شود.
دامداران شهرستان آستارا، 18 هزار راس گاو و گوساله و 16 هزار راس گوسفند و بز را به روش های سنتی و نیمه سنتی نگهداری می کنند.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و نوار مرزی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
نظر دهید