• 1401/07/26 - 12:07
  • تعداد بازدید : 299
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی کشور از واحدهای آبزی پروری استان گیلان

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی کشور از واحدهای آبزی پروری استان گیلان بازدید کرد.

 دکتر سهراب عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان گفت: در روز یکشنبه مورخ 1401/07/24 بازدید مشترکی با حضور مدیر کل محترم دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان سازمان متبوع به همراه کارشناسان محترم آن دفتر از مرکز بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری شهید بهشتی و واحد پرورش ماهیان گرمابی سپیدرود بعمل آمد.

دکتر عاقبتی افزود: از آنجاییکه مرکز شهید بهشتی هر ساله وظیفه تکثیر و رهاسازی بچه ماهیان خاویاری به دریاچه خزر را دارا می باشد، از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده که اجرای دستورالعمل های بهداشتی و نظارت بر سلامت بچه ماهیان تولیدی حاصل از این مرکز از وظایف عمده این اداره کل می باشد.

همچنین از آنجایی که استان گیلان بدلیل کثرت مزارع از نظر پرورش ماهیان گرمابی جایگاه ویژه ای در کشور دارا می باشد، از واحد پرورش ماهی سپیدرود نیز که یکی از عمده ترین واحدهای آبزی پروری استان می باشد بازدید بعمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291456
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه