استحصال بالغ بر 9 هزار تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام استان گیلان
در 8 ماهه نخست سال 98 مقدار 9 هزار و 364 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام استان استحصال شد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان از استحصال مقدار 9 هزار و 364 تن گوشت قرمز در 8 ماهه نخست سالجاری در کشتارگاه های صنعتی دام استان تحت نظارت دامپزشکی خبر داد.
دکتر عاقبتی یادآور شد: مقادیر گوشت قرمز استحصالی، حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار تعداد 42 هزار و 760 راس دام سنگین (گاو و گاومیش) و نیز تعداد 91 هزار و 770 راس دام سبک (گوسفند و بز) است.
مدیر کل دامپزشکی استان به شهروندان توصیه کرد، هنگام خرید گوشت قرمز بویژه در مناطق ییلاقی، پس از اطمینان از رویت مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام، نسبت به خرید آن اقدام کنند.
نظر دهید