برگزاری کارگروه بیماری های زئونوز در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی
دکتر موسوی اصلاح روش دامداری سنتی، بهداشت جایگاه نگهداری دام و مبارزه با انگل های خارجی بدن دام از طریق سمپاشی در کنترل بیماری تب خونریزی دهنده ی کریمه-کنگو، واکسیناسیون منظم علیه بیماری هاری در جمعیت حیوانات هدف و جمع آوری و عقیم سازی سگ های بلاصاحب را حائز اهمیت قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گیلان، دکتر موسوی سرپرست شبکه دامپزشکی بندر انزلی در این خصوص گفت: کارگروه بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان با محوریت هاری و تب کریمه-کنگو در شبکه بهداشت این شهرستان تشکیل شد. در این جلسه پس از سخنان رئیس شبکه بهداشت، دکتر موسوی ضمن تشریح وضعیت اپیدمیولوژی و رخداد بیماری های هاری و بیماری تب خونریزی دهنده ی کریمه-کنگو در جمعیت دامی شهرستان، یکی از ارکان مبارزه با بیماری ها را آموزش همگانی به ویژه گروه های بهره بردار نظیر دامداران و روستائیان عنوان کرده و جمع آوری و عقیم سازی سگ های بلاصاحب و نقش موثر شهرداری و دهیاری ها را در این مسیر تاکید کرد و نیز واکسیناسیون منظم علیه بیماری هاری در جمعیت حیوانات هدف را به عنوان خط اول مبارزه با این بیماری و یکی از نقاط قوت عملکرد دامپزشکی یاد کرد.
وی در ادامه اصلاح روش دامداری سنتی، بهداشت جایگاه نگهداری دام و مبارزه با انگل های خارجی بدن دام از طریق سمپاشی را در کنترل بیماری تب خونریزی دهنده ی کریمه-کنگو حائز اهمیت قلمداد کرد.
لازم به ذکر است در سال گذشته تعداد دو هزار و 103 قلاده سگ در شهرستان بندر انزلی برعلیه بیماری هاری واکسینه شدند.
نظر دهید